top of page

Henkisen tien- ja hyvinvoinnin ohjaus

Tarvitsetko tukea ja ohjausta polullasi?

Polish_20230109_224644262.jpg

Saatat olla vaikeassa elämäntilanteessa, tai haet elämällesi uutta suuntaa.

Ehkä sinulla on tilanne jossa et tiedä kuinka toimia, ja haluaisit oppia seuraamaan paremmin sisäistä ohjaustasi. Tai ehkä haluaisit oppia työskentelemään paremmin tunteidesi ja pelkojesi kanssa, löytämään ratkaisuja, voimaa ja työkaluja tämänhetkiseen prosessiisi. Tai ehkä haluaisit saada työkaluja maadoittumiseen, manifestointiin tms.

Näiden aiheiden lisäksi autan mm. näkymättömään maailmaan liittyvissä asioissa.

Ehkä olet alkanut kokea tai tuntea asioita joita et vielä oikein ymmärrä ja haluaisit apua niihin liittyen, tai ehkä haluaisit ymmärtää lisää energiatyöskentelystä? Tai haluaisitko oppia työskentelemään syvemmin omien henkioppaiden tai muiden valon auttajiesi kanssa? 

Joskus henkimaailman puolella saatamme kohdata myös pelottavia asioita ja autan myös ymmärtämään tällaisia kokemuksia. Kuinka työskennellä niiden kanssa, mikä niiden tarkoitus on, ja mitä ne ovat opettamassa?

Entä kuinka työskennellä omien varjojen ja pimeyden kanssa.

Myös kasvilääketyöskentelyyn liittyvissä kysymyksissä, sekä integraatioprosesseissa tukeminen erilaisten seremoniakokemusten jälkeen on alue jossa autan hyvin mielelläni. <3

Ohjaukset toteutetaan pääosin zoomin kautta videoyhteydellä, mutta myös puhelinyhteys toimii tarvittaessa. 

Jos haluat kertoa etukäteen mihin tilanteeseen tarvitsisit tällä hetkeä apua, lähetä minulle sähköpostia sivun alalaidassa olevan kaavakkeen kautta, tai osoitteeseen anu.rakkaudentalo@gmail.com

Tämän lisäksi löydät minut mm. instagramista, jota kautta voit laittaa minulle myös suoraan viestiä. 

Mm. "Hinnasto" ja "Yhteystiedot" sivuilta löydät linkin verkkokauppaani, josta voit ostaa joko yksittäisen ohjauskerran, tai useamman kerran paketin halutessasi panostaa syvempään kasvutyöskentelyyn.
Ostettuasi tuotteen saat sähköpostiisi kuitin ostoksesta, ja olen sinuun yhteydessä sähköpostitse jotta saamme sovittua ensimmäiselle tapaamisellemme ajan.

Nähdään! <3

bottom of page