sketch-2166398_1920_edited.jpg

Energiahoito

Kärsitkö henkisistä rasitteista tai fyysisistä kiputiloista

Energiahoito on kokonaisvaltaista mielen- sekä kehon hoitoa puhdistaen kehostasi ja solumuististasi taakkaa joka estää sinua elämästä täydessä potentiaalissasi.

Kärsimme usein erilaisista henkisistä rasitteista jotka ovat monesti myös fyysisten ongelmiemme taustalla, ja täten et ole ehkä saanut vielä apua perinteisestä lääketieteestä tai muista hoitokeinoista. 

Hoidoissa lähdemmekin puhdistamaan ensisijaisesti henkistä kuormitustasi ja vapauttamaan erilaisia tunne-elämän lukkoja jonka seuraksena myös keho alkaa vapautua stressistä ja alamme voimaan paremmin.

Tämän elämän tapahtumien lisäksi kannamme usein kehoissamme myös menneiden elämiemme jättämiä jälkiä, sekä sukulinjojemme traumoja hyvinkin pitkiltä ajoilta, joten joskus hoidoissa mennään puhdistamaan myös tapahtumia menneistä. 

Hoidan myös vaivoja, jotka ovat aiheutuneet elimistöömme ulkopuolelta kulkeutuneista haitallisista aineista.

Hoitoni ovat voimakkaita, ja vaikka kaikkea mitä hoidoissa energeettisesti tapahtuu, ei voi koskaan ihmismielellä ymmärtää, voin kuitenkin kertoa osittain mistä milloinkin hoidon aikana nostetaan asioita ylös ja ulos, ja mitä milloinkin tapahtuu.

Kanavoin hoitoni täysin alusta loppuun saakka, ja kanavoin mm. paljon Valokieltä jota tulee lävitseni usein myös laulujen muodossa.

Hengen parantaessa kauttani, puran vapautettavia energioita myös kehollisesti ulos eri tavoin.

Hoidon aikana yleensä myös keskustelen asiakkaani kanssa jonkin verran, ellei hoitoa tehdä ilman puhekontaktia etänä.

Jokainen hoitoni on aina erilainen, sillä Henki (Jumala/Rakkaus/Pyhä henki) tuo hoitoon aina sen mikä milloinkin asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi on. Täten minulla ei ole siis erityisiä kaavoja hoitoihini.

Erään asiakkaani sanoin; "Anun hoidoissa voi kyllä tapahtua mitä vaan."

On hyvä myös tietää, että joskus jokin tietty vaiva saattaa purkautua jo yhdellä hoitokerralla, mutta työstäessämme syvälle meneviä traumoja, useampi hoitokerta on yleensä tarpeen sillä työtä on monesti paljon.

Hoitoni ovat aina luottamuksellisia ja hoitoon kannattaa varata n. 60-75min.