top of page
PXL_20220917_120027552-01.jpeg

Kuva: Juha Kulmala

Minusta

Oma henkinen, ja henkilökohtaisen parantumisen polkuni lähti liikkeelle päälle 10 vuotta sitten, jolloin aloin avautumaan täysin uudenlaiselle ymmärrykselle elämästä.

PXL_20220129_171843443~2_edited_edited_edited_edited.jpg

Olin lapsena jo nähnyt enneunia, ja joskus tietyissä paikoissa tai tilanteissa nuorella aikuisiällä saatoin kärsiä oudoista oireista jotka nyt ymmärrän olleen energioiden puhdistamista, mutta jota en silloin ymmärtänyt lainkaan.

Olin uskonut myös pienestä asti Jumalaan, Jeesukseen, enkeleihin sekä muuhun henkimaailmaan, ja muistan esim. eräältä ulkomaan reissultani talon jossa yksin ollessani olin tuntenut jonkun liikkuvan sisällä, sekä pitävän kaikenlaista meteliä vaikkei talossa muita ollutkaan.

Nämä asiat kiinnostivat minua, mutten kuitenkaan sen kummemmin ollut antanut aikaani näille asioille, ja elelin aivan "normaalia" nuoren aikuisen elämää kunnes yhtäkkiä näkymättömän maailman läsnäolo räväytettiin minulle auki. 

 

Kaikki lähti eräästä kirjasta jonka päädyin lukemaan. Tuo kirja avasi sisälläni jonkinlaisen uuden oivalluksen elämästä, jonka jälkeen hankin muutaman muunkin henkisyyttä käsittelevän kirjan jotka suorastaan räjäyttivät tajuntani.

 

Ensimmäisen meditaatiokokemukseni myötä aloin kokemaan menneitä elämiäni ja samoihin aikoihin suhteeni enkeleihin alkoi aueta vahvaksi. Aloin aistia ja kokea vahvasti henkimaailman jatkuvan läsnäolon ympärilläni, nähdä unia ja päästä "matkoille" meditatiivisessa tilassa jossa sain kokea paljon erilaisia mielenkiintoisia asoita. Samalla aloin oppia näkemään ja tuntemaan henkimaailman niin monimuotoisen ohjauksen ja rakkauden jokapäiväisessä elämässäni. 

 

Ensimmäiset vuodet luin paljon henkistä kirjallisuutta, tein itsetutkiskelua sen minkä osasin, ja aloin oppia pikkuhiljaa mm. erilaisista energioista. Myös kanavointikykyni aukaistiin tuolloin ensimmäistä kertaa.

Tämä aika oli vahvasti hoitavaa ja vietin paljon aikaa vahvassa kiitollisuuden ja syvän läsnäolon tilassa.

 

Tämän jälkeen elämääni tuli muutaman vuoden aikajakso, jolloin henkiset asiat väistyivät hakiessani muunlaisia oppeja elämäni tielle. Tämä jakso toi minulle paljon raskaita asioita koettavaksi, ja sain samalla kokea miltä tuntuu elää itseään vastaan. Elää, ja tehdä valintoja pelosta käsin. Tämä jakso joka minulle rakkaudesta tuotiin, myös lopulta hajotti minut täysin, jotta matkani kohti uutta elämääni voisi alkaa. 

 

Siitä alkoikin sitten usean vuoden syväsukellus itseen. Alkoi vanhojen ohjelmointien purku, traumatyöskentely, karmallisten asioiden läpikäynti, kaikesta mahdollisesta irti päästäminen, uuden oppiminen. 

Sanotaan että täytyy kuolla jotta voi syntyä, ja tämä aika todella toi minulle konkreettisesti nähtäväksi ja koettavaksi sen merkityksen.

 

Näinä vuosina universumi ei todella päästänyt minua helpolla, ja vaikka tuona aikana menin läpi helvetin, antoi tämä aika minulle vastalahjaksi todella suuria ja kauniita oppeja, sekä syvää ymmärrystä elämästä jota ilman en olisi tässä nyt.    

  

Vuonna 2019 sain ensikosketukseni kasvilääkkeisiin, jonka jälkeen myös energiahoitamisen lahjojani alettiin avaamaan käyttööni, ja shamanistinen opinpolkuni lähti käyntiin.

Nykyään kuljen polkuani työskennellen henkisen kasvun parissa, ja syvennän jatkuvasti opintojani eri parantamistraditioiden parissa ympäri maailman.

Opin- ja kasvuntien jatkuessa seuraan mielenkiinnolla mihin universumi minua ohjaa. 

bottom of page