Acerca de

HuniKuiRape-Geenss-Archenti-Flores_edited.jpg

Rapé seremoniat

Rapé on Amatsonin shamaanien pyhä lääke, joka on ollut iso osa monien heimojen kulttuuria jo tuhansien vuosien ajan sen monien parantavien vaikutusten ansiosta.

Järjestän sekä yksilö- että ryhmäseremonioita ihmisille jotka ovat käyneet henkistä polkuaan jo jonkin aikaa, ja jotka ovat valmiita syvään työskentelyyn itsensä kanssa.

Nämä ihmiset ovat myös ottaneet jo useampia askeleita paranemisensa tiellä, ja henkilökohtainen traumatyöskentely on heille tuttua.

Sen lisäksi heillä on ymmärrystä ja kokemusta erilaisista energioista sekä henkimaailmasta.  

 

 

Mikä rapé?

Rapé puhdistaa tehokkaasti fyysisessä- sekä energiakehossamme jumissa olevia negatiivisia energioita, jonka lisäksi se mm. maadoittaa, auttaa selkeyttämään tunteita, sekä rauhoittaa ja kirkastaa mieltä.

Rapé palauttaa meidät tehokkaasti takaisin kehoomme ja auttaa meitä laskeutumaan ja työskentelemään syvään meditatiiviseen tilaan.

Fyysisellä tasolla rapé puhdistaa myös mm. nenä- sekä poskionteloita bakteereista ja tukoksista, joten siitä voi olla apua myös flunssan oireisiin.

 

Koostumukseltaan rapé on hyvin hienoa jauhetta, joka on valmistettu mapacho (Nicotiana Rustica) tupakasta sekä erilaisten kasvien/puiden tuhkasta.

Tupakka toimii yleensä lääkkeen pääaineena, jonka lisäksi eri kasvit tuovat siihen omat parantavat vaikutuksensa.

Rapén kanssa työskennellään aina intention pohjalta. Sekoitusten hoitavat vaikutukset vaihtelevat sen mukaan millaisia kasveja ja rukouksia lääkkeen valmistuksessa on käytetty, ja rapé valitaankin  aina intuitiivisesti vastaamaan hoitotarvettasi juuri sillä hetkellä. Jotkut ovat enemmän maadoittavia, jotkut avaavia, jotkut kevyempiä tai vahvempia ja niin edelleen.

 

Kuinka rapéa sitten käytetään?

 

Rapé on suomeksi sanottuna nenänuuskaa, joka puhalletaan molempiin sieraimiin puhalluspiipun avulla. Piippu on valmistettu yleensä bambusta tai luusta.

 

Kun rapé on puhallettu, syvennymme työskentelemään intentiomme pohjalta. 

Työskentelemme yhdessä läpi serememonian, minun pitäen sinulle turvallista tilaa työskennellä, ja auttaen sinua matkallasi.  

Koska rapé on hyvin voimakas energioiden puhdistaja, on hyvä varautua siihen että haitallisten energioiden puhdistuessa kehosta, ne puhdistuvat joskus myös oksentamisen kautta.

Tätä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, eikä näin tapahdu usein, mutta on hyvä tietää että joskus näinkin voi käydä jotta tietty energia pääsee kunnolla vapautumaan.

 

Kehon alkaessa puhdistua jumissa olleista energioista, voi se näkyä lähipäivinä myös mm. suoliston puhdistumisena tai muiden kehollisten puhdistusreaktioiden kautta. Energioiden lähtiessä liikkeelle voi tulla myös hetkellistä tarvetta normaalia runsaammalle vedenjuonnille.

 

Yksilöseremonioiden kesto on n. 90-120min, ja ryhmäseremonioihin on hyvä varata n.3-4h.

 

 

 

Ennen seremoniaa:

 

Käy läpi intentioitasi. Miksi olet tulossa työskentelemään tämän pyhän lääkkeen kanssa?

Mitä sinulle kuuluu? Mitä tarvitsisit juuri nyt? Mitä asioita haluaisit itsessäsi työstää tai mistä haluaisit päästää irti?

 

Ennen rapé seremoniaa on hyvä välttää raskasta syömistä n. 2-3h.

 

Seremonian jälkeen:

 

Anna itsellesi aikaa palautua sekä tietysti paljon huolenpitoa ja rakkautta.

Huolehdi myös hyvästä vedenjuonnista hoidon jälkeen.

Joskus rapén vaikutuksen voi tuntea jopa seuraavaan päivään ja hoidon puhdistavat vaikutukset voivat jatkua useita päiviäkin. Anna itsellesi myös aikaa integroida kokemusta.

Yleistä:

Rapé on täysin laillinen tuote kaikkialla mailmassa, sen sisältäessä tupakkaa sekä eri kasvien tuhkaa.

Rapéa ei tule käyttää raskauden aikana.

Järjestän ryhmäseremonioita tilauksesta, joten ota yhteyttä jos haluaisit järjestää seremonian ystäväporukkasi kesken.